Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.07.2021 01:07

Christian Kirchbaumer er den nye chef for Global Marketing i Stabilus forretningsenheden Industrial

Christian Kirchbaumer har overtaget stillingen som chef for Global Marketing i Stabilus-koncernens forretningsenhed Industrial. Ud over Stabilus som paraplymærke omfatter denne forretningsenhed også mærkerne ACE, Fabreeka, General Aerospace, Hahn Gasfedern og Tech Products. Disse er primært kendt for produkter og tjenesteydelser inden for automatiseringsstyring, vibrations- og bevægelsesstyring samt sikkerhedsprodukter. Stabilus og dets datterselskaber tilbyder industrikunder et unikt udvalg af løsninger inden for komponenter og tjenesteydelser under ét tag. Med utallige løsninger, hvoraf mange er skræddersyede, absorberes stød og vibrationer, slid reduceres og processer optimeres.

I 2016 begyndte Stabilus at drive forretning med industrikunder ved at opkøbe forskellige mærker. På den ene side nyder disse brugere, deres konstruktioner og designs godt af det brede udvalg af højkvalitets- og højtydende komponenter, som forretningsenheden Industrial kan levere. På den anden side nyder de også godt af den kombinerede erfaring og de innovative løsninger fra udviklings- og salgsteamene, som er samlet under ledelse af Stabilus, den globale markedsleder inden for gasfjedre, dæmpere og elektromekaniske drev.

Christian Kirchbaumer har 15 års erhvervserfaring fra forskellige stillinger inden for international markedsføring og kommer med relevant erfaring inden for rebranding, brandpositionering og digital markedsføring. I løbet af de næste måneder vil han forme de globalt aktive marketingteams i den nyoprettede Stabilus-forretningsenhed Industrial til en globalt netværksbaseret marketingenhed, der desuden skal støtte den planlagte ekspansion i Asien. Jürgen Roland, mangeårig direktør for ACE Stoßdämpfer GmbH og vicepræsident og leder af Stabilus Industrial, udtaler: "Vi vil kommunikere vores specialiserede mærker og deres fordele for industrikunder og samtidig bringe dem tættere sammen under et ensartet tag. Dermed bliver tilknytningen til den internationale markedsleder Stabilus endnu mere synlig."

Flere nyheder

Digitalisering og lean management-tilgangen ses som en kærkommen slankekur i mange virksomheder....

Når producenterne tester kørestole, er de af forståelige grunde p&arin...

Når kørestole skal testes, er producenterne af forståelige grunde p&ar...

22.12.2023 01:05

Sikkerhedsstøddæmpere
Nødstopspecialister fejrer premierer i film og tv
Når det drejer sig om industriel dæmpningsteknologi, er ACE et af de første steder, de fleste ingeniører og designere verden over ringer til. Uanset hvilke forespørgsler eksperterne har i disse dage, besvarer ACE dem altid hurtigt, enten online eller gennem personlig kontakt på stedet.

Der er masser af plads til forbedringer i designet af kørestole. Det viser den enakslede Hoss Mob...