Katalog

  • Annoncer

eTower Service og produkt - logistiksoftwareløsninger

10.06.2022 00:00

eTower Service og produkt - logistiksoftwareløsninger

Annonce er udløbet

Etower er specialiseret i grænseoverskridende logistiksoftwareløsninger, herunder Last-mile samarbejde, FBA management system Platform, grænseoverskridende logistik økosystem, overvåge pakkedata Management Dashboard, Parcel Logistics System, logistik Salg og SLA Rapport, overvåge unormal status af pakke, logistik management software Billing Module, se flere detaljer, kontakt os!

eTower logistiksoftwareløsninger med Cross-border eCommerce logistik samarbejdsplatform hjælper dig med at komme igennem den digitale logistiktjenestekæde med ét stop, reducere omkostningerne, forbedre effektiviteten og få dig til hurtigt at blive førende i branchen.

Vores service

I lyset af den digitale transformationstendens i logistikbranchen og den gradvise stigning i mængden af ordredata er det blevet en central udfordring for grænseoverskridende logistikudbydere og grænseoverskridende e-handelsvirksomheder at overvåge og spore dine logistikinformationsdata effektivt. Udvikling af individuelle EDI-forbindelser eller udvikling af softwareudvikling til behandling af ordredata vil koste meget, eTower forpligter sig til at levere one-stop grænseoverskridende logistikløsninger og grænseoverskridende e-handelslogistikservice for grænseoverskridende tredjepartslogistik (3pl) udbydere og grænseoverskridende e-handelsvirksomheder, åbne hele kæden af grænseoverskridende logistikdata, realisere de reelle kontrollerbare data for alle knudepunkter og let overvågning, så din virksomhed ikke længere er begrænset af tekniske problemer.

Support

1. Transportstyring i logistik: Mere end 50 samarbejdsvillige nationale last-mile-transportører for at få last-mile-samarbejde, og mere end 10.000 eCommerce-sælgere er gået ind i eTower-systemet. Systemet har nået 1.500.000 + daglig ordrebehandlingskapacitet, og de kumulative ordrer har oversteget 400 millioner.

2.Giver dig mulighed for at nå alle de områder, som Amazons tjenester kan nå.

3.Understøtter hurtig API-interfaceforbindelse med sælgere, oversøiske lagre, logistikudbydere og last-mile-transportører osv.

Vores servicefunktioner

1. Åbn en komplet logistikkanal, giv digital logistikplatform.

2. Forbindelse med den grænseoverskridende e-handelsplatform og ERP-systemet, kan direkte få platformens ordrer til overvågning og styring.

3. Hjælp til at åbne nye logistikservicelinjer.

4. Effektiv grænseoverskridende ordrebehandlingshastighed.

5. One-stop-forbindelse med alle roller i forsyningskæden, reelle og kontrollerbare ordreoplysninger.

6. Bedre risikoovervågning og uafhængige finansielle systemer.

Grænseoverskridende e-handelslogistik-økosystem

Med udgangspunkt i begrebet cloud-logistik har eTower opnået integration på platformniveau med hundredvis af nationale post-, ekspres- og speditørfirmaer, lokal/udlandsk lagertransport, integration af toldklarering, grænseoverskridende e-handels ERP e-handelsplatforme og andre cloud-logistiksystemer for at gøre digital logistik mulig. ETower-økosystemet har perfekt realiseret integrationen af logistikordreadministrationssystem, Parcel Fulfillment System, international pakkeservice tracking, logistikovervågningstjeneste, logistikstøttesystem, cross-docking management system, Overseas warehouse transport management, lagerfordelingssystem osv. i one-stop systemtjeneste for at opnå økologisk empowerment.

Læs mere venligst!
Flere funktioner

Management Dashboard

Dashboard kan give brugeren en overordnet forståelse af alle tjenesters driftsstatus baseret på de mest aktuelle data. Det kan konfigureres til forskellige roller med tilsvarende datatilladelse.

Salgs- og SLA-rapport

Salgsrapport kan generere en fleksibel rapport ved at tilføje mængder og vægte baseret på salgsbetingelser med forskellige grupperingsordrer.

SLA-rapport er fri til at opsætte antal og længde af ben for at evaluere tidspræstationer baseret på dagsomkostningerne for et bestemt ben.

Sporing af pakker side

eTower forbinder hele logistikkæden for at opfylde behovene for mere end 20 sporingsknudepunkter. Praktisk for brugerne at overvåge pakkens unormale status nøjagtigt.

Behandling af unormale fejl

eTower har et unikt unormalt inspektions- og behandlingssystem til at overvåge pakkens unormale status og give feedback med en behandlingsløsning i tide for at gøre det lettere for brugerne at finde og rette fejl i tide og hjælpe kunden med at reducere tab og forbedre effektiviteten.

Faktureringsmodul

Behov, der kan opfyldes

1. Beregning af pakkefragt omfatter forskellige afgifter, såsom:

Baseret på fragten Tillæg (batteritilskud, brændstoftillæg, tillæg for fjerntliggende områder og andre tillæg) Skatter (told, moms)Forsikringsgebyret.

2. Konfigurering af gebyrplan

konfigurer takstkort og tillægsgebyr for afsender.

3. Faktureringsregionfunktion

Gebyrregionerne kan konfigureres fleksibelt for at opfylde komplekse beregningsregler og servicelogik.

Understøttelse af konfiguration af omkostningszoner efter land, by og postnummer

4. Vekselkurs:

Vekselkursforespørgsel (valuta og dato for omregningspris fra Bank of China) og omregning.

5. Finansiel forvaltningsfunktion

1) Kundekontostyring (tilføjelse af valuta, åbning og lukning af konto, kreditindstilling, finansiel tilbageholdelse).

2) Regnskabsbehandling: afregning af fragt, forespørgsel, omkostningsjustering.

3)Daglig fakturering: Daglig fakturering: Daglig faktureringsafregning og forespørgsel.

4) Afsender kan oplade gennem eTower-systemet, det vil vise afsenderbeløbet på den finansielle side.

Billing Module

Commercial Invoice

Når du opretter ordren med URL, kan vores system få beskrivelsen og produktbilledet gennem den angivne URL og generere handelsfakturaen, som kan bruges til toldklarering.


Annonce er udløbet

Kategori
Tilbud

Staten
Kina

Område
shanghai

Slutdato
31.03.2023 17:35